UUSIMMAT | LUETUIMMAT | OSASTOT

Vitamiinit ihonhoidossa

Miksi vitamiinit on tärkeitä ihonhoidossa?

Olet varmaan miettinyt että, se vitamiinimäärä mitä syöt tarpeeksi ravinnon kautta riittää iholle. Ei, se ei riitä. Iho kyllä hyödyntää ravinnosta saadut vitamiinit, mutta ihonhoidossa parhaiten vitamiinit imeytyvät iholle täsmäiskuna hoitovoiteiden kautta. Ulkoisesti käytetyillä lisäravinteilla voimme lisätä vitamiinien tehoa ihonhoidossa. Vitamiinit ovat elimistön hyvälle toiminnalle välttämättömiä ravinteita, joita elimistö ei itse pysty tuottamaan tarpeeksi.
Vitamiinit ovat hyvin suosittuja nykyään kosmetiikassa vaikuttavina aineina. Vitamiinien kerrotaan muun muassa kirkastavan ja kosteuttavan ihoa, suojaavan ja ennalta ehkäisevän ikääntymisen merkeiltä. Myös iho-ongelmat esim. akne saadaan hallintaan vitamiinien avulla.
Vitamiinien terveysvaikutukset ovat positiivisesti todettuja ja vitamiinit ovat välttämättömiä elimistön toiminnalle. Iholle luontaiset vitamiini määrät vähentyvät ikääntymisen mukana ja siksi iho tarvitsee niitä voidakseen paremmin. Näinä pimeinä syksyisinä ja haastavina aikoina olemme varmasti huomanneet sen, että vitamiinien avulla myös mieli ja keho voivat paljon paremmin!

2020-10-26-20-24-29-661

Ihonhoidon aakkoset ja lisäravinteet

Esittelen teille seuraavaksi huikeat vitamiinivoiteet ja lisäravinteet millä pääset aloittamaan oman ihosi vitamiinihoidon! Oma suosikkini on Vitamin A.

BTB13 MEDICAL VITAMIN A 0,5% ja 1% pitoisuus 15ml 32e
Tässä on tehokkuutta kahdella eri voimakkuudella!

A-vitamiini tunnetaan parhaiten tehokkaana antioksidanttina ikääntymisen merkkejä vastaan. Sen määrä heikkenee ihossamme vähitellen esimerkiksi iän, elämäntapojen, UV-säteilyn ja ilmansaasteiden seurauksena.

A-vitamiinin puutos oireita ihossa on : Ikääntymisen merkit : rypyt ja juonteet, Ihon elottomuus ja karheus, Ihon elastisuuden ja kimmoisuuden puute, epäpuhtaudet ja akne , ihon pigmentti häiriöt.

Tuote on ihoa tehokkaasti uudistava A-vitamiinivoide joka silottaa juonteita ja tasoittaa ihon väriä. Ihosta tulee heleä ja nuorekkaamman näköinen. Sopii myös todella hyvin epäpuhtaan ja akneihon hoitoon.

Ensin aloitetaan ihon totuttaminen A-vitamiiniin 0,5% pitoisuudesta jonka jälkeen voit siirtyä 1% pitoisuuteen.

A-vitamiini on kumminkin sen verran tehokas aine että sen pitoisuudet täytyy totuttaa asteittain ihoon välttääksemme ihon ärsytysreaktiota. Ärsytysreaktiona voi ilmetä : punoituksena, kutinana, kirvelynä ja kuumotuksena sekä ihon kuivumisena ja hilseilynä. Nämä reaktiot vähenevät ihon tottuessa retinolin vaikutukseen. Kaikille reaktioita ei toki tule lainkaan.

Itselleni aikanaan tuli pieni reaktio joka ilmeni pieninä näppylöinä. Sinnikkäällä ja säännöllisellä käytöllä reaktio hävisi ja iho alkoi voimaan paremmin! Koko urani aikana olen kokeillut erilaisia ihonhoitovoiteita ja aina olen loppujenlopuksi päätynyt kumminkin käyttämään A-vitamiinia osana ihonhoitoani. Sain aikanaan A-vitamiinilla hoidettua epäpuhtaan ihoni kuntoon ja olen siitä niin kiitollinen.
Käyttöohje : Levitä pieni määrä voidetta 1-3 iltana viikossa puhtaalle iholle 2-3 viikon ajan. Jatka sen jälkeen käyttöä joka ilta. Mikäli ihoärsytystä ilmenee, vähennä käyttöä. Käytetään kuuriluontoisesti. Voidaan käyttää myös paikallisesti aknen hoitoon. Vältä auringossa oleilua retinolivoiteen käytön aikana.
Aktiiviset ainesosat:
• Rosa Canina Fruit Oil: ruusunmarjaöljy, ihoa hoitava, suojaa ja vahvistaa
• Retinol: A-vitamiini. Uudistaa ja vahvistaa ihoa
• Squalane: hellävarainen ihoa kosteuttava aine, yksi ihon luontaisen sebumin osista

A-vitamiini on todellinen supervitamiini!

BTB13 MEDICAL VITAMIN B3 10% ACTIVE 30ml 42e

B3-vitamiini, eli Niasiiniamidi on hyvin siedetty ja monipuolinen ihovitamiini. Se sopii myös hyvin herkälle ja kuivalle iholle. Sopii myös hyvin iholle, jossa on ruusufinniä ja couperosaa.

Se kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä, vähentää kosteuden haihtumista ihosta ja tasapainottaa ihon toimintaa. B3-vitamiini heleyttää ja kirkastaa stressi-ihoa häivyttäen väsymyksen merkkejä ihosta ja on tehokas ihon valovanhenemisen hoitoon. B3 Vitamiini on monikäyttöinen ja hellävaraisin vitamiini ja siksi sopii suurimmalle osalle ihotyypeistä.
• Jos ihossasi näkyy stressin ja väsymyksen oireet niin tämä tuote on sinulle!
• Talineritykseen ja laajentuneisiin ihohuokosiin myös tehokas!
• Mahtavinta tässä on se että tuote sopii myös herkällekin iholle.

Käyttöohjeet:
Levitä pieni määrä voidetta puhtaalle iholle aamuin ja/tai illoin. Viimeistele tarvittaessa ihotyypin mukaisella BTB13-hoitovoiteella.
B3-voiteen koostumus on ihanan ohutta, nopeasti imeytyvää. Voide jättää ihon miellyttävän sileän tuntuiseksi.

Aktiiviset ainesosat :
• Niacinamide: B3-vitamiini Antioksidanttinen, kosteuttaa, tasapainottaa, kirkastaa ihoa, hoitaa ihon UV-valovaurioita .
• Squalane: hellävarainen ihoa kosteuttava aine, yksi ihon luontaisen sebumin osista.
• Glycerin: ihoa tehokkaasti kosteuttava.
• Dipotassium Glycyrrhizate: lakritsihapon suola: anti-inflammatorinen, vähentää punoitusta.

BTB13 MEDICAL C TRIPLE ACTIVE 30ml 42e

Tästä vitamiinivoiteesta löytyy kolmea eri C-vitamiinijohdannaista. C-vitamiini on voimakas antioksidantti, jota tarvitsemme ihon kollageenisynteesiin. C-vitamiinilla on ihoa kirkastava ja tulehdusta ehkäisevä vaikutus.

Mikäli pigmenttiläiskät ovat ongelmasi, C-vitamiinivoide on siinä tapauksessa apu sen sisältämän askorbiinihapon ansiosta. Tehokas askorbiinihappo vaalentaa pigmenttiläiskiä ja suojaa vapailta radikaaleilta, jotka aiheuttavat mm. ryppyjä, ihon veltostumista ja pigmentaatiota.
Tiesitkö myös että altistuminen auringonvalolle hajottaa jatkuvasti ihossa luonnostaan esiintyvää C-vitamiinia? Hoitamalla ihoa C-vitamiinia sisältävillä tuotteilla torjut jatkuvia aurinkohaittoja.

C-vitamiini :
• Heleyttää, kirkastaa ja tasoittaa ihonsävyä sekä ehkäisee uusien pigmenttimuutosten syntymistä.
• Antaa kiinteyttä ja joustavuutta
• Edistää kollageenin tuotantoa ja siloittaa pieniä juonteita.
• Vähentää väsymyksen merkkejä

Vitamin C Triple Active -voiteen koostumus on sama kuin B3-voiteen eli hyvin kevyt ja nopeasti imeytyvä voide.

Käyttöohjeet: Levitä pieni määrä voidetta puhtaalle iholle aamuin ja/tai illoin. Viimeistele tarvittaessa ihotyypin mukaisella BTB13-hoitovoiteella.

Aktiiviset ainesosat:
• Squalane: hellävarainen ihoa kosteuttava aine, yksi ihon luontaisen sebumin osista

• Ascorbyl Glucoside: Tehokas C-vitamiini.
Rosa Canina Fruit Oil: Antioksidantti, ihoa kirkastava ruusunmarjaöljy, ihoa hoitava, suojaa ja vahvistaa .
• Glycerin: ihoa tehokkaasti kosteuttava
Magnesium Ascorbyl Phosphate: C-vitamiini, antioksidantti, edistää kollageenin tuotantoa ja vahvistaa ihon luontaista UV-suojaa.
• Rosa Rubiginosa Fruit Extract*: ruusunmarjauute, antioksidanttinen, ihoa hoitava, runsaasti C-vitamiinia.
• Ascorbic Acid: Tehokas C-vitamiini. Antioksidantti, ihoa kirkastava.
• Ribes Nigrum Fruit Extract: Mustaherukkauute. Antioksidantti, sisältää runsaasti C- vitamiinia .

Tuote sopii erityisesti sinulle jolla alkaa näkyä ensimmäiset ikääntymiset merkit iholla (hienot juonteet ja pigmenttimuutokset). Ota ehdottomasti ensiapuna käyttöön C-vitamiinivoide!

RAVINTOLISÄT IHOLLE

Advanced nutrition programme

SKIN YOUTH BIOME
Hyvinvoiva vatsa – Kaunis iho
Maitohappobakteeri ja C-vitamiinivalmiste

Tässä on innovatiivinen ja ainutlaatuinen yhdistelmä hyödyllisiä bakteereja ja c-vitamiinia.

Tämä on ainutlaatuinen yhdistelmä hyödyllisiä bakteereja erityisesti ihon hyvinvointiin.
Kapselit sisältävät 5 miljardia aktiivista bakteeria koostuen neljästä tutkitusta ja rekisteröidystä mikro-organismikannasta joiden on todettu tukevan immuniteettia ja suojaavan ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä.

 • Tukee suoliston flooraa ja ihon terveyttä
 • Vahvistaa ihon suojakerrointa sekä kollageenin muodostusta (sisältää C-vitamiinia)
 • Kosteuttaa ihoa sekä ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista.
 • Edesauttaa saamaan kauniin ja nuorekkaan ihon.

Vatsan hyvinvointi on sisäisen ihonhoidon alku. Suoliston normaaliflooran tasapaino vaikuttaa myös ihon hyvinvointiin.
Mikäli mikrobiomin monimuotoisuus vähenee, se voi aiheuttaa erilaisia sairauksia, kuten väsymystä, immuniteetin heikentymistä, tulehduksia sekä ihomuutoksia. Ihon ennenaikainen ikääntyminen voi myös olla merkki siitä, että suolistomme ei voi hyvin.

 • SUOSITELTAVA VUOROKAUSIANNOS: Nauti 1 kapseli päivässä aterian yhteydessä.

SKIN OMEGAS +  60kpl 40,75e

 Tuote sisältää iholle tärkeitä EPA-omega-3 ja GLA-omega-6 rasvahappoja sekä iholle tärkeää A-vitamiinia. A-vitamiinin kanssa yhdistetty Skin Omegas+ valmiste on paras mahdollinen lisä päivittäiseen ihonhoitoon.

Skin Omegas + kapselisä sisältää optimaalisen määrän ihon hyvinvoinnin ylläpitämiseen tarvittavia tyydyttämättömiä rasvahappoja : EPA/DHA omega-3: a, sekä helokkiöljystä saatavaa GLA omega-6:ta .

Skin omegas+ auttaa:

 • ehkäisemään ihon tulehduksia
 • lisäämään ihon kimmoisuutta
 • edistää elimistön vastustuskykyä
 • aivojen toimintakykyä
 • jaksamista sekä edesauttaa muita kehon elintärkeitä toimintoja.

Suositellaan erityisesti kuivalle ja tulehdusherkälle iholle.

SUOSITELTAVA VUOROKAUSIANNOS:

 • Nauti 2  kapselia päivässä aterian yhteydessä tai terveydenhuollon ammattilaisen erillisen ohjeen mukaan.

Siinä oli ihonhoidon aakkoset!

Pimeä syksy ja stressaava vallitseva maailmantilanne näkyy myös ihossa ja kehossa joten toivottavasti innostuit ja inspiroiduit vitamiineista ja ravintolisistä ja löysit omat tehotuotteesi!.  Nyt jos koskaan on aika ottaa vitamiinit käyttöön ihonhoidossa.

Ota meihin yhteyttä jos olet epävarma mitkä tuotteet sinulle erityisesti sopisi niin autamme sinua valitsemaan oikeat tuotteet kohti parempaa ihon ja kehon hyvinvointia. Käy kurkkaamassa verkkokaupan kautta lisää infoa tuotteista.!

Ihanaa päivää just sulle!!

Terkuin Angelica

 

Alta pääset vielä tutustumaan vitamiini tuotteisiimme:

Jaa tämä artikkeli ystävillesi!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on telegram

Kurkkaa myös nämä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *