Lue eri tuotemerkeistä

Olemme yhdessä tiimimme kanssa valinneet kaikki tuotteet Beauty Platform sivuille. Testaamme myös kaikki tuotteet itse, ja käytämme niitä omassa kauneudenhoidossamme kotona. Joten voimme seisoa tuotteidemme takana 100 % varmuudella ja haluamme että sinäkin pääset kokeilemaan kuinka huippu hyviä tuotteemme ovat!

Yhteistä kaikille tuotesarjoillemme on puhtaat ja aktiiviset raaka-aineet sekä luonnon parhaiden ainesosien sekä tieteen yhdistäminen täydelliseksi kokonaisuudeksi.

Tuotteemme ovat tehokkaita ja tukevat tuloksellista ihonhoitoa, hyvää siedettävyyttä tai herkkäihoisia unohtamatta. Me uskomme että ihoa voi hoitaa myös hellävaraisesti ja saada aikaan tuloksia!

Kauneudenhoito on aina isompi kokonaisuus ja valinnat ihon hyvinvoinnille alkavat pesuaineista ja shampoista asti, aina kosteusvoiteeseen sekä meikkiin saakka.

Alta pääset tutustumaan päätuotesarjoihimme tarkemmin:

 

BTB13

Suomalainen tieteellinen BTB13™-yhdiste muodostuu l-karnitiini (BT) aminohaposta ja vitamiininkaltaisesta oroottihaposta (B13). Molemmat näistä ovat ihosolun toiminnalle välttämättömiä aineita ja löytyvät meidän ihon soluista luonnostaan.

BTB13™-yhdiste aktivoi ihosolujen uusiutumista ja parantaa ihon koostumusta tehden siitä vahvemman. Oli ihossa sitten ikääntymisen merkkejä, kuivuutta, herkkyyttä, couperosaa tai epäpuhtauksia niin BTB13 auttaa kaikissa näissä iho-ongelmissa. Kun ihosolut voivat paremmin, iho-ongelmatkin lieventyvät.

BTB13 sarjan tuotteissa käytetään luonnon parhaita öljyjä ja uutteita ja tuotteisiin ei lisätä turhia kemikaaleja. BTB13 sarjassa luonto ja tiede yhdistyvät upealla tavalla ja tällä sarjalla saat myös tuloksia!

 BTB13™-yhdiste on päävaikuttavana aineena kaikissa BTB13-hoitolinjoissa.

  • Suomalainen tieteellinen innovaatio
  • Laajasti patentoitu ja sillä on hyödyllisyysmallisuoja
  • Tutkitusti vaikuttavat tehoaineet
  • Puhdas sisältö, ei turhia kemikaaleja
  • Sisältää luonnon parhaita öljyjä ja uutteita
  • Valmistetaan alusta loppuun Suomessa

 

jane iredale

Jane iredale mineraalimeikkisarjan laadukkaat ja hoitavat ainesosat varmistavat parhaan lopputuloksen ihon hyvinvoinnillesi!

Jane Iredale on jo yli 25:n vuoden ajan ollut edelläkävijä mineraalimeikeissä. Sen ideologia perustuu luonnollisiin, puhtaisiin mineraaleihin, joiden monipuolisuus sekä toimivuus ovat niin ammattilaisten kuin kuluttajienkin rakastamia. 

Jane Iredale meikit ovat pigmenttisiä ja ihoystävällisiä. Ne ovat täynnä puhtaita ja ihoa hoitavia raaka-aineita. Hyvin peittäviä, mutta eivät tunnu miltään iholla. Meikki kestävää vettä ja hikoilua ja saa ihosi näyttämään kauniilta ja kuulaalta. ”Kuin oma iho, mutta parempi”. Tuotteet sopivat hyvin myös todella herkälle iholle, eivätkä aiheuta iho ärsytyksiä.

Monet ovat saaneet avun Jane Iredale meikeistä myös epäpuhtaaseen ihoon. Kun ihoa ei tukita paksuilla peittävillä meikeillä päivittäin, vaan myös meikki tukee hyvää ihonhoitoa päivän aikana, iho puhdistuu ja voi paremmin.

Clean beauty ja The skincare makeup – ”sloganit”, josta Jane Iredale tuotteet tunnetaan kautta maailman. Eikä ihme, sillä ne kuvaavat tuotesarjaa erinomaisesti.

EKOPHARMA-logo

Ekopharma

EKOPHARMA on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita.
Tuotteiden aktiiviaineet ovat kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon ja hiusten hoidossa: ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus. Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja myös herkkäihoisille sekä atoopikoille.
Kaikki EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa. EKOPHARMAN kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho, nämä ovat pohjana sekä raaka-ainevalinnoillemme että tuotekehitykselle. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja eivätkä keinotekoisia hajusteita. Tuotteidemme säilyvyyttä edistävät aineet ovat luonnollisia ja hellävaraisia. ’
Monet tuotteet sopivat myös koko perheelle, kun haluat valita hellävaraisemman vaihtoehdon myös perheen pienimpien herkälle iholle.