UUSIMMAT | LUETUIMMAT | OSASTOT

BTB13 Moisturizing Cream - Tehokosteusvoide

38,00 sis. alv 24%

B e a u t y P l a t f o r m . f i

Tehokosteusvoide on hyaluronihapolla vahvistettu ihon syväkosteuttaja, joka sisältää suojaavia prebiootteja sekä ihoa vahvistavia peptidejä.

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on email

Kuvaus

BTB13™ on tieteeseen perustuva patentoitu suomalainen innovaatio, joka kiinteyttää ja uudistaa ihoa. Tehokosteusvoide on hyaluronihapolla vahvistettu ihon syväkosteuttaja, joka sisältää suojaavia prebiootteja sekä ihoa vahvistavia peptidejä. Kevyt voide imeytyy hyvin ja tuo kosteutusta koko päiväksi.

Käyttö: Levitä voidetta kasvoille, kaulalle ja dekolteelle aamuin illoin BTB13 seerumin jälkeen.

INCI Rosa Rubiginosa Fruit Extract*, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Heptyl Undecylenate, Cetearyl Glucoside, Hydrolyzed Jojoba Protein, BTB13™ (Orotic Acid, L-Carnitine), Hyaluronic Acid, Palmitoyl Tripeptide-5, Sodium PCA, Ascorbic Acid, Inulin (Prebiotic), Alpha-Glucan Oligosaccharide (Prebiotic), Tocopherol, Cetyl Alcohol, Isostearyl isostearate, Potassium Cetyl Phosphate, Cetyl Stearate, Stearic Acid, Xanthan Gum, Acacia Senegal Gum, Phenethyl Alcohol, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Limonene**, Linalool**, Sodium Phytate
*Uutettu veteen (Aqua)
**esiintyy luontaisesti eteerisissä öljyissä (essential oils)

Kotimaista, vegaanista, puhdasta kosmetiikkaa jossa on Oulun yliopiston patentoiman yhdisteen (l-karnitiini ja oroottihappo) lisäksi luonnonkosmetiikan raaka-aineita.

 

Säilytys:
24kk valmistuksesta ja 6kk avaamisesta kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan. Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10°C – 24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna kun sitä ei käytetä.