UUSIMMAT | LUETUIMMAT | OSASTOT

Bamboo Charcoal Konjac puhdistussieni,puolipallon muotoinen.

12,40 sis. alv 24%

B e a u t y P l a t f o r m . f i

Sopii täydellisesti seka- ja rasvoittuvalle iholle sekä epäpuhtauksiin taipuvalle iholle (näppylät, mustapäät, finnit). Erinomainen mm. teini-iholle ja miehille.

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on email

Kuvaus

Sopii täydellisesti seka- ja rasvoittuvalle iholle sekä epäpuhtauksiin taipuvalle iholle (näppylät, mustapäät, finnit). Erinomainen mm. teini-iholle ja miehille.

 

Bamboo Charcoal Konjac puhdistussieni on 100 % luonnollista kasvikuitua, biologisesti hajoava, väriaineeton, pehmeä ja hellävarainen, pH:ta tasapainottava, luonnollisesti syväpuhdistava kasvojenpesusieni.

 

Sienen peruskuvaus

100 % luonnollinen Bamboo Konjac Spongen pehmeä ja ihoystävällinen rakenne pudistaa rasvoittuvan ja epäpuhtauksiin taipuvan ihon tasapainottaen sen toimintoja.

Sienen luonnollinen bambuhiiliyhdiste puhdistaa ihon pinnalta ylimääräisen rasvan ja kontrolloi liiallista talineritystä. Sieni kuorii kirkastaen ihon sävyä ja pitää ihohuokoset avoimina, jolloin ylimääräinen tali poistuu luonnollisesti eikä keräänny huokosiin finnejä aiheuttavien bakteerien elinalustaksi. Säännöllinen käyttö auttaa tasapainottamaan talineritystä, supistaa ihohuokosia ja tekee ihosta terveemmän ja raikkaamman näköisen.

 

Bambuhiili sisältää aktiivihiiltä sekä mineraaleja, jotka imevät iholta ylimääräistä talia pois. Bambuhiili on myös luonnollinen antioksidantti, joka vähentää aknea aiheuttavien bakteerien määrää iholla ja huokosissa, jolloin finnien, mustapäiden ja näppylöiden muodostuminen iholla vähenee.

 


Inci: Amorphophallus Konjac root Extract (Konjac Mannan), Aqua (Water), Bamboo Charcoal

 


EU-standardin mukainen Microbial Contamination – BP / EP & USP 61 / 62 -todistus

 

Avainasiat

 

 • Syväpuhdistaa lian ja talin syvältä ihohuokosista hilliten liiallista talineritystä sekä vähentää mustapäiden ja muiden epäpuhtauksien muodostumista.
 • Tappaa aknea aiheuttavia bakteereja, palauttaa ihon luonnollisen pH-tasapainon.
 • Kuorii hellävaraisesti ihon pinnan kirkastaen ihon sävyä ja auttaen sitä hengittämään paremmin. Tällöin myös hoitovoiteet pääsevät imeytymään ja hoitamaan ihoa tehokkaammin.

 

Avainfaktoja

 

 • 100 % luonnonsieni
 • Ei säilöntäaineita, ei väriaineita, ei lisäaineita
 • Kierrätettävä, kompostoitava, luontoa säästävä, ympäristölle turvallinen

 

Kuinka käytetään

 

 • Kostuta sieni aina hyvin ennen käyttöä. Upota se lämpimään veteen ja anna kostua kokonaan (muutama minuutti). Puristele sientä muutaman kerran.
 • Purista ylimääräinen vesi pois kämmenten välissä
 • Puhdista kasvot ja kaula pyörivin liikkein joko pelkällä sienellä tai saippuan/muun halutun puhdistusaineen kanssa (puhdistusemulsio yms.). Lian ja talin lisäksi kuolleet ihosolut irtoavat ihon pinnalta ja iho syväpuhdistuu. Samalla väsynyt iho virkistyy, verenkierto vilkastuu ja iho uudistuu.
 • Huuhdo sieni käytön jälkeen juoksevan veden alla ja purista kuivaksi kämmenten välissä (älä väännä) ja ripusta kuivumaan kuivaan ja viileään paikkaan
 • Sieni kestää useamman kuukauden ajan (2-3 kk), mutta kun se alkaa murentua, on aika hankkia uusi sieni.

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bamboo Charcoal Konjac puhdistussieni,puolipallon muotoinen.”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *