UUSIMMAT | LUETUIMMAT | OSASTOT

Testissä Maxeylash -ripsiseerumi

Haluaisitko sinäkin pidemmät, tuuheammat ja tummemmat ripset?

Minäkin halusin kuukausi sitten ja nyt olen ne vihdoin saanut!

Minulla on itselläni ollut monia vuosia ripsienpidennykset ja jouduin ottamaan ne pois viime keväänä herkistymisen vuoksi. Rakastin sitä, kuinka ripsissä oli jo aamulla herätessään näyttävyyttä ja pituutta, joten siitä lähtien totuttelu ripsivärin kanssa elämiseen on ollut välillä haastavaa. 

Toivoin kuitenkin, että ripseni olisivat hieman pidemmät ja näyttävämmät, joten tiesin että nyt täytyy ottaa ripsiseerumi käyttöön ja aloittaa omien ripsien hoidollinen elvyttäminen monien vuosien ripsipidennysten käytön jälkeen. Eivät ne toki tee pidennyksien kaltaisia ripsiä, mutta merkittävän eron edellisten omien ripsien kuntoon!

 

Mikä on Maxeylash ripsiseerumi?

Maxeylash on ripsiseerumi, joka tukee karvatupen toimintaa. Tuote alkaa vahvistamaan ripsiä heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Noin kuukauden kuluttua ripset ovat selkeästi jo pidemmät, tuuheammat, täyteläisemmät ja tummemmat. Säännöllistä käyttöä jatkamalla saa parhaat tulokset. Tuotteen vaikutukset ovat toki yksilöllisiä, mutta itselläni tuotteen vaikutus alkoi näkymään jo kuukauden käytön jälkeen!

 

Miten Maxeylashiä sitten käytetään?

Tuotteen käyttö on todella helppoa! 

Ensin täytyy huolellisesti poistaa meikki ja puhdistaa kasvot. Jos käytät piilolinssejä, niin ne tulee poistaa ennen ripsiseerumin levittämistä.

Ripsiseerumia levitetään pieni määrä ripsirajaan koko rajan matkalle, kuin laittaisi rajauskynää. Voidaan käyttää sekä ylä- että alaripsirajaan. Seerumin siveltimen voi pyyhkäistä putkilon suuaukon reunaan ennen levittämistä, jolloin tuotetta ei tule liikaa.  

Tuotetta suositellaan käytettäväksi iltaisin, jolloin seerumin ripsiä ravitseva koostumus hoitaa ripsiäsi, kun itse nukut. Itse koin sen myös helpompana käyttää joka ilta. 

Jos tuntuu että ripsiseerumin käyttö unohtuu, niin ota yöpöydälle pieni käsipeili ja ripsiseerumi niin ne ovat siinä vieressä muistuttamassa olemassaolostaan ennen nukkumaanmenoa. Näin itse muistin seerumin levittää joka ilta.

Sopii myös  käytettäväksi ripsienpidennyksien kanssa!

Jos sinulla on ripsienpidennykset niin voit käyttää tuotetta myös ripsipidennysten kanssa. Seerumi vahvistaa ja kasvattaa tehokkaasti yhtä lailla omia ripsiä, vaikka sinulla olisi pidennykset.

Maxeylashiä voi myös käyttää kulmakarvoihin, mutta ei ole tarkoitettu muun karvankasvun edistämiseen. 

Yksi Maxeylash-putkilo kestää noin 4-5kk hyvänä. Tuotetta käytetään kerran päivässä.

Kun haluttu lopputulos on saavutettu (maksimitulokset noin kahden kuukauden kuluttua), käytetään seerumia ylläpitävästi joka toinen päivä. Kuitenkin pitää muistaa, että ripsiseerumia pitää käyttää säännöllisesti. Ellei pysty tähän sitoutumaan ja käyttää seerumia vain silloin tällöin niin myös tuloksiakaan ei tule.

Herkät silmät?

Monesti mietitään, että jos silmät ovat yleisesti herkät niin seerumia ei uskalleta käyttää herkille silmille. Maxeylash on onneksi hellävarainen silmäluomille. Tuotteen laittamisen jälkeen iholla voi tuntua pientä kihelmöintiä ja kuumuutta, jotka kumminkin häviävät nopeasti . Seerumi elvyttää tehokkaasti karvatuppien toimintaa ja tunne tulee siitä. 

Tämä on normaalia. Jos ripsirajan iho alkaa punoittamaan tai tuntuu aralta, käytetään tuotetta joka toinen päivä, kunnes ärsytys häviää. Jos tuotetta joutuu silmään, tulee silmät huuhdella välittömästi. Tuotetta ei sää käyttää rikkoutuneelle iholle. Itselläni on todella herkät silmät ja tuote ei aiheuttanut minulle mitään ärsytystä.

 

Tässä minun tulos kuukauden käytön jälkeen! Toisessa silmässä on kuva ripsistä ilman ripsiväriä ja toisessa ripsivärin kanssa. Ylempi kuva on ennen ja alempi kuva jälkeen.

 

Suosittelen lämpimästi kokeilemaan Maxeylash-ripsiseerumia! Tämä on kyllä todellinen tehotuote ripsille ja seerumia kokeillessani olen hyvin tyytyväinen tuloksiin jo kuukauden käytön jälkeen. 

Olen myös käyttänyt aikaisemmin muitakin ripsiseerumeita mutta tämä tuote nousi selkeästi kärkeen koska tuote sopii herkille silmilleni hyvin sekä tulokset näkyivät nopeassa ajassa, kun joissain seerumien käytössä voi mennä 2kk, jotta tulokset vasta näkyvät.

Ihanaa viikonloppua!

Terkuin

Angelica

Jaa tämä artikkeli ystävillesi!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on telegram

Kurkkaa myös nämä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *