Keitä me olemme -
porukka sivuston takana

Olemme 4 kauneusalan ammattilaista, joiden intohimo on tuloksellinen kauneudenhoito puhtailla raaka-aineilla. Idea Beauty Platformista lähti liikkeelle, kun mietimme miten saisimme tietoamme ja taitomme tuotua teille asiakkaille esiin laajemmin, sekä miten pääsisimme auttamaan mahdollisimman montaa siinä omassa kauneudenhoidossa kotona.

Uudenlainen
kauneussivusto

Pääsisäisenä 2020 Laura istui oman mökin laiturilla paistattelemassa kevään ensimmäisiä lämpimiä auringonsäteitä ja niin se ajatus vain kirkastui entisestään: Uudenlainen kauneussivusto, josta kaikki saavat tietoa ja vinkkejä omaan kauneudenhoitoon erilaisten videoiden, artikkeleiden, tuote- ja hoitoarvostelujen avulla. Sekä tähän yhteyteen tietenkin vielä oma kauppa, josta näitä meidän rakastamia, upeita, tehokkaita ja puhtailla raaka-aineilla varustettuja tuotteita pääsee ostamaan myös itselle.

 

Lokakuussa 2020 unelmamme toteutui ja tässä sitä nyt ollaan!

Lämpimästi tervetuloa seuraamaan meitä ja meidän tarinaa kauneuden parissa!

Laura

"

yrittäjä - bloggaaja // kauneudenalan ammattilainen

Laura Henriksson

Intohimoni alaa kohtaan heräsi lukion jälkeen, kun eteen tuli valinta, siitä mitä alkaisin tekemään “isona”.  Lähdin opiskelemaan Make-Up artistiksi. Meikkaaja opintojen edetessä olin varma, että nyt olen oikealla polulla. Tämän jälkeen kiinnostuin kynsiteknikon työstä ja jatkoin kauneusalan opiskelua. Pari todistusta kourassa päädyin toiminimiyrittäjäksi paikalliseen kauneushoitolaan, jossa toimin nyt itse omistajana.

Olemme laajentaneet toimintaamme viime vuosien aikana ja avasimme toisen kauneushoitolan keväällä 2019. Beautyplatform sivusto sai alkunsa loppusysksystä 2020.

Koulutukseltani olen Make-Up artisti – Kynsiteknikko – Cidesco Kosmetologi. Olen käynyt myös pigmentointi ja microblading koulutukset.

Angelica

Kosmetologi - Erikoiskosmetiikkaneuvoja - Parturi-Kampaaja - Ripsiteknikko

Eveliina

Kynsiteknikko - Parturi-Kampaaja - Ripsiteknikko

Ursula

Kosmetologi - Ripsiteknikko

BeautyPLATFORM
HENKILÖKUNTA ESITTÄYTYY