UUSIMMAT | LUETUIMMAT | OSASTOT

Kuivan talvi-ihon pelastajat!

Talvi ja kovat pakkaset haastavat kuivaihoisen!

Alkutalvesta kirjoitin teille kuivan ihon hoidosta, sen aiheuttamista haasteista, sekä omista ongelmistani kuivan ihon kanssa.

Kerroin tietoiskuja ja keinoja, joilla saada apua ihon kotihoitoon. Pääset lukemaan jutun kokonaisuudessaan tästä.

Nyt kun pakkaset ovat jatkuneet jo pidemmän aikaa on oma ihoni ollut erittäin haasteellinen. En muista milloin ihoni olisi ollut näin vaativa, mietin että onko tämä nyt lisäksi iän tuomaa ongelmaa. Kun uusia ongelmia ilmaantuu,  on taas aika tarkistaa kotihoito tuotteet! Ihomme kun kaipaa eri asioita vuodenajasta, ilmastosta ja iästä riippuen.

Yksi tärkeä asia on, että minun on ehdottomasti käytettävä laajasti erilaisia tuotteita ja kerrostaa näin ohuita kosteuttavia kerroksia kuivalle iholleni, jotta saan parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä helpotusta kiristävään tunteeseen.

Pelastajat saapuivat!

Juttelimme yhdessä kolleegoideni kanssa siitä, mitä tuotteita lähden seuraavaksi kokeilemaan BTB13 -ihonhoitosarjalta. Sarjasta olen löytänyt aikaisemminkin paljon lempituotteitani eri vuodenajoille sekä aina ihoni sen hetkisille tarpeille sopivat tuotteet.

Ai että olin fiiliksissä kun kuulin näistä BTB13- ihonhoito sarjan uutuus tuotteista! Päivät tuntuivat viikoilta, kun odottelin tuotteita saapuvaksi.

“Ehdottomasti haluan kokeilla näitä, sanoin innostuneena kolleegalleni!”

Tiimimme naisista juuri itselläni on kuivin iho, joten olin tähän tehtävään kuin luotu koekaniini!

Toivoin että näistä uutuustuotteista olisi apua ihoni punoitukseen, hilseilyyn, karheuteen, kiristävään tunteeseen ja ajoittaiseen kutinaan.

Monesti myös tuntuu, että kun kerran hymyilen tai nostan kulmakarvojani, juonteet jämähtävät iholleni loppupäiväksi. Tähän kun lisää vielä meikin niin juonteiden näkyvyys on vieläkin selkeämpi.

Otin nämä seuraavat super hoitavat ja kosteuttavat tuotteet kokeiluun:

-Intense Hydration Serum

-Moisture Recharge Cream

-Recharge Sleeping Mask

Ja nyt oli tuotetestin aika!

Rakkautta ensisilmäyksellä!

Tämän tuotetestin aikana käytin näitä kosteuttavia ja hoitavia tuotteita joka päivä aamuin illoin kahden viikon ajan. Otin myös ennen ja jälkeen kuvat ihostani, koska usein kuvista näkee tuloksen jälkeenpäin parhaiten, sekä muistaa missä kunnossa iho oli ennen tuotteiden käyttöä!

Ja täytyy sanoa että Olen aivan rakastunut näihin tuotteisiin! Näiden avulla pärjään läpi pahempienkin talven pakkasten ja viimojen!

Tietysti iho on tärkeä aluksi puhdistaa huolellisesti ennen tuotteiden levittämistä iholle. Siihen käytän sarjan Pro-Age Cleansing Emulsiota sekä saman linjan kasvovettä, Pro-Age Vitalizing Toneria.
Säännöllinen kuorinta on myös erittäin oleellinen asia, jotta saadaan tehokkaat aineet imeytymään ihoon mahdollisimman hyvin. Kuorintana käytän tuttua, niin tehokasta Pro-Age AHA Duo Scrub tuotetta!
Ensimmäisenä esittelen teille näistä kolmesta tuotteesta mielestäni sen kaikista tehokkaimman iholleni!

IMG_20210131_153133 (1)
Ennen
IMG_20210131_154832 (1)
Jälkeen

Ylhäällä ennen ja jälkeen kuvat.

Kuvat eivät ole todellakaan parhaimmasta päästä, mutta näistä huomaa juuri tuon laikukkuuden ennen kuvissa. Myös ihon sävy on parantunut huimasti! 

BTB13 Intense Hydration Serum

Ikääntyessä ihon rakenne muuttuu ja ihosta haihtuu enemmän vettä. Iho menettää sen kimmoisuuden ja täyteläisyyden. Pehmeä ja sileä ihon pinta tarvitsee suojakseen oikeanlaisia öljyjä ja muita rasvanomaisia aineita, mutta säilyttääkseen nuorekkaan ulkonäön, iho tarvitsee runsaasti vettä!
Ikääntyvä iho, ihotyypistä huolimatta, tarvitsee ihoa täyteläistävää kosteutta. BTB13-yhdiste vahvistaa ihon rakennetta ja edistää siten ihon kosteudensitomiskykyä. Vahvana antioksidanttina se suojaa ihosoluja ja puhdistaa ihoa edistäen sen hyvää toimintaa. Yhdessä BTB13- yhdisteen kanssa luonnolliset kosteustekijät ja erityisesti hyaluronihappo tuovat ihoon kosteutta, tekevät ihon rakenteesta kimmoisamman ja täyteläistävät ihoa.

Olen huomannut että ihoni rakeentestani on tullut paljon kimmoisampi ja heleämpi!

Tämä seerumi sopii aikuiselle ja kosteusköyhälle iholle. Eli todella monelle talvi-iholle! Tuote sisältää runsaasti ihoa kosteuttavia, vahvistavia ja täyteläistäviä peptidejä, B5- vitamiinia, luonnollisia kosteustekijöitä sekä hyaloronihappoa! Prebiootit rauhoittavat ihoa ja vähentävät ihoärsytystä.

Tämän olen myös selkeästi huomannut omassa ihossani, punoitus ja kutina ovat huomattavasti helpottaneet.

Antioksidanttinen BTB13- soluaktivaattori ehkäisee oksidatiiviselta stressiltä, vilkastuttaa ihon solu-uusiutumista sekä kiinteyttää ja vahvistaa ihoa.

Käytän tuotetta aamuin illoin Moisture Recharge voiteen sekä Sleeping Maskin alla.
Lisää kosteutta saan taputtelemalla iholleni useamman kerroksen kasvovettä! <3

BTB13 Moisture Recharge Cream

Tästä voiteesta ja seerumista on tullut must tuotteeni jokapäiväiseen käyttöön.
Tämä on ihoa kosteutta ja kimmoisuutta edistävä hoitovoide on suunniteltu kosteusköyhälle iholle. Ylellisen täyteläinen ja helposti imeytyvä hoitovoide sisältää antioksidanttista, soluja suojaavaa BTB13-yhdistettä, ihoa vahvistavaa ruusunmarjaöljyä sekä runsaasti luonnollisia kosteustekijöitä.
Kuten seerumissa niin myös voiteessa on käytetty hyaluronihappoa, joka kosteuttaa ja täyteläistää ihoa. Tässäkin tuotteessa BTB13-soluaktivaattori vilkastaa ihon solu-uusiutumista ja vahvistaa ihon rakennetta. Myös B5-vitamiini kosteuttaa, kirkastaa ja edistää kosteudensitomiskykyä. Voiteesta löytyy myös ruusuvettä joka tuoksuu ihanalta! Ruusu on lisäksi tunnetusti kosteuttava.
Levitän hoitovoiteen seerumin jälkeen aamuin illoin. Tuote on siitäkin super hyvä arkeeni, sillä se imeytyy todella nopeasti jättäen pehmeän tunteen iholle, jonka jälkeen meikki asettuu kauniisti!

Vinkki!

Lisää ravitsevuutta saadaan sekoittamalla voiteeseen 2-4 tippaa BTB13 Omega -3 Artic Berry Oil- kasvoöljyä!

Recharge Sleeping Mask

Tästä tuotteesta olin etukäteen erityisen innoissani: Tuote tekee taikoja ihollesi yön aikana! Juuri tälläistä tuotetta olenkin jo pitkään kaivannut!

Tuotetta voi käyttää kahdella eri tavalla:
Yönaamiona tai tavallisen naamion tapaan.
Itse käytän naamiota öisin, noin 3 kertaa viikossa.
Levitän naamion puhtaalle iholle hoitoseerumin jälkeen ja annan vaikuttaa yön yli, jonka jälkeen huuhtelen ihon aamulla.

Todellinen kuivan talvi-ihon pelastaja!

Recharge Sleeping Mask on ihoa heleyttävä, kosteuttava ja virkistävä yönaamio kuivalle ja kosteusköyhälle iholle. Tehokkaasti kosteuttava naamio sisältää kosteutta ihoon sitovia keramideja ja niinkuin edellisissäkin niin myös tämäkin tuote sisältää hyaloronihappoa! B- vitamiinit kirkastavat ja tasapainottavat ihoa sekä hoitavat ihon valovaurioita. Naamion mustaherukan siemenöljy sisältää runsaasti omega3 ja- 6 rasvahappoja, jotka suojaavat ja vahvistavat ihoa.
Naamiossa lisäksi myös vesimelonin siemenöljyä tuomassa vielä hieman lisää kosteutta ja prebiootteja vähentämässä ihoärsytyksiä ja tulehdusreaktioita. Antioksidanttinen BTB13- soluaktivaattori vilkastuttaa ihon solujen uusiutumista ja hoitaa ihon ikämuutoksia! Mikä tehonaamio ja kyllä on kaunista luettavaa taas kun katsoo inci listaa!

“Aamulla ihoni on ihanan pehmeä ja rauhoittunut! Tästä tulee hyvä päivä!”

Vinkki!

Käytä myös tehonaamiona päiväaikaan:
Levitä naamio puhtaalle iholle kuorinnan jälkeen kosteuttamaan, pehmittämään ja rauhoittamaan ihoa.
Anna vaikuttaa 10-15 minuuttia. Voit hieroa naamiota kevyesti sen vaikutusaikana, joka tehostaa aineiden imeytymistä ihoon. Pyyhi loput pois kasvopaperilla tai huuhtele vedellä. Lopuksi viimeistele iho seerumilla ja voiteella. Tähänkin tuotteeseen lisä ravitsevuutta saadaan lisäämällä naamion sekaan BTB13 Omega-3 Artic Berry Oil- kasvoöljyä! Joka muuten myös on yksi kuivan ihon super tuote!

Nyt muutaman viikon jälkeen olen todella innoissani ja helpottunut, että löysin tämän hetken iho-ongelmiini suuren helpotuksen!
Suosittelen lämpimästi kokeilemaan näitä tuotteita, jos kärsit talven kuivattamasta ihosta!

Olen varma, että sinäkin saat näistä apua! <3

– Ursula

Alta löydät vielä nämä BTB13 kuivan ihon uutuus tuotteet:

-Intense Hydration Serum, 78 €

-Moisture Recharge Cream, 58 €

-Recharge Sleeping Mask, 42 €

Jaa tämä artikkeli ystävillesi!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on telegram

Kurkkaa myös nämä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *