UUSIMMAT | LUETUIMMAT | OSASTOT

Käsienhoito kotona

Käsienhoito

Käsienhoidon usein helposti unohtaa ja monet myös ajattelevat, että käsiä ei tarvitse erityisemmin hoitaa. Nyt syksyllä ja talvea kohti mentäessä kädet joutuvat kuitenkin usein koville ja tähän kun yhdistää vielä jatkuvan käsienpesun ja käsidesien käytön ovat kuivat kädet taattu!

Haluankin kertoa teille, miten voit tehdä kotona nopean käsienhoidon, joka on samalla tehokkaasti kosteuttava ja hoitava. Ohjeillani saat tehtyä tämän helpon hoidon vaikka joka päivä!

Käsienhoito ohjeet

1. Aloita pesemällä kädet Naviter Clean Beauty probiootttisella käsienpesugeelillä. Käsienpesugeeli sisältää probioottilysaatteja, jotka tukevat ihon suojakerrosta. Tuote sisältää myös mustaherukan lehtiuutetta, joka rauhoittaa ihoa ja sisältää luontaista c-vitamiinia. Omenan tuoksu luonnollisesta hajusteesta.

2. Seuraavaksi voit halutessasi vielä desinfioida kädet Naviter Clean Beauty hoitavalla käsidesillä. Tuote on kätevässä suihkepullossa joten sitä on helppo käyttää ja kantaa vaikka mukana laukussa.
Desinfioivana aineena on käytetty kasviperäistä etanolia. Tuote sisältää myös hoitavaa ratamouutetta ja kosteuttavaa glyseriiniä, joka muodostaa iholle suojaavan kalvon. Tuotteessa raikas piparmintun tuoksu.

3. Käsien kuorintaan sopii erittäin hyvin Ekopharman Hilla Hellä 2-in-1 vartalonkuorintaöljy. Kuorinta on öljypohjainen ja kuorivana ainesosana on hienojakoinen bambujauhe. Tuotteen sisältämä hillauute ja betaiini kosteuttavat samalla ihoa. Ravista tuotetta ennen käyttöä. Levitä kuorinta iholle pyörivin liikkein ja huuhtele vedellä. Tuote on myös siitä mahtava, että sitä voi käyttää koko vartalolle, eikä tarvitse hankkia montaa eri purkkia.

Käsien kuorinta on tärkeä osa käsienhoitoa, koska käsiemme iho joutuu koville arjessa. Vahvat pesuaineet, kylmä ilma ja esimerkiksi kuuma vesi rasittavat ihoa. Kuorinta auttaa myös voiteiden imeytymisessä.

4. Kuorinnan jälkeen laitetaan hoitava ja kosteuttava käsivoide Ekopharma Hilla Anti-Age käsivoide, joka sopii ikääntyvälle ja erittäin kuivalle iholle. Levitä voidetta käsiin pyörivin liikkein. Tämä tuote sopii myös erinomaisesti nuoremmalle, jolla on tosi kuivat kädet. Tuote sisältää persiljauutetta ja c-vitamiinia, jotka kirkastavat ihoa ja vaalentavat pigmenttimuutoksia. Lisäksi tuotteessa on hyaluronihappoa, joka syväkosteuttaa ihoa.

Toinen hyvä vaihtoehto käsivoiteeksi on Ekopharman Vadelma käsivoide, joka ei ole yhtä hoitava kuin Hilla Anti-Age käsivoide, mutta on kosteuttava ja ihoa pehmentävä voide. Käsivoide on vähän ohuempi, joten se soveltuu paremmin päiväkäyttöön, koska imeytyy nopeammin.
Voide sisältää vadelmauutetta, aloe veraa ja manteliöljyä. Vadelmauute antaa tuotteeseen ihanan tuoksun.

5. Viimeiseksi lisätään vielä Ekopharman Hilla kynsinauhaöljy. Hiero pieni määrä öljyä kynsinauhoihin ja kynsiin.
Tuote ravitsee ja pehmentää kuivia kynsinauhoja. Se sisältää myös viinirypäleen siemenöljyä, joka pehmentää ja kosteuttaa kynsinauhoja ja lakan siemenöljyä, joka tuo iholle antioksidanttisuojaa. Kynsinauhaöljy on kätevässä pipettipullossa, joten se on myös helppokäyttöinen ja hygieeninen.

Pehmeät ja hyvin hoidetut kädet

Hoidon jälkeen kätesi ovat kosteutetut ja iho tuntuu todella pehmeältä. Loppuun haluaisin vielä kertoa vinkin, jolla voit tehostaa hoidon vaikutusta. Kannattaa tehdä hoito illalla ennen nukkumaanmenoa ja laittaa yöksi puuvillakäsineet, niin käsivoide sekä kynsinauhaöljy pääsevät imeytymään paremmin ja rauhassa yön aikana.

Lisätietoa Naviter Clean Beauty ja Ekopharma tuotteista

Tuotteet, jotka olen maininnut tässä jutussa, ovat kehitetty ja valmistettu Suomessa ja niissä on käytetty suomalaisia raaka-aineita suomalaisilta lähituottajilta, mm. marjoja ja kasviuutteita. Marjoilla onkin monia erinomaisia vaikutuksia ihon ja hiusten hoidossa.

Geelilakkauksella vahvuutta omiin kynsiin

Jos haluat saada omat kyntesi kasvamaan ja näyttämään kauniilta, voin lämpimästi suositella geelilakkauksia. Näin kyntesi eivät pääse lohkeilemaan, ne kasvavat ja näyttävät aina siisteiltä. Lakkauksen alle suosittelen myös luonnonkynnen vahvistusta ennen geelilakkaa. Se tuo lisävahvuutta kynnelle, ja sillä pystyy myös korjaamaan mahdollisia pinnan epätasaisuuksia. Geelilakkauksiin voi lisätä vielä halutessaan erilaisia koristeluja. Kun kynnet ovat tehty oikein, ne eivät vahingoita luonnonkynttä.

Ajan geelilakkauksiin voit varata hoitolaamme Lohjalle tai Nummelaan www.olohuone.info

Alta löydät vielä myös kaikki tuotteet joita käytin käsienhoidossa.

-Eveliina

(Lähde: https://naviter.fi/)

Jaa tämä artikkeli ystävillesi!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on telegram

Kurkkaa myös nämä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *