UUSIMMAT | LUETUIMMAT | OSASTOT

Eveliinan suosikki joululahjat

Joululahjaideat hukassa?

Alta löytyy mun 8 luottotuotetta, joita voin lämpimästi suositella joululahjaksi, jos ideat ovat vielä hukassa. Ehdit vielä sopivasti tekemään tilauksen ennen joulua ja välttyä kaupassa käymiseltä sillä kaikki tuotteet löytyvät verkkokaupastamme!

Hyviä shoppailuhetkiä!

1. Kuorintasaippuat

Kuorintasaippua on nimensä mukaisesti kuoriva saippua johon on yhdistetty pesusieni. Kuorintasaippua vaahtoaa ihanasti puhdistaen ja kuorien ihoa samalla. Se myös stimuloi pintaverenkiertoa ja poistaa selluliittia. Valikoimasta löytyy tällä hetkellä 10 eri tuoksua ja myös miehille oma tuoksu.

 

2. Harsonaamio

Body Drenchin harsonaamiot ovat ihania esimerkiksi pieneen rentoutumishetkeen. Harsonaamioita löytyy valikoimasta 8 kpl eri käyttötarkoituksiin. Oma suosikkini naamioista on Radiant glow hydrogel sheet mask, koska se tasoittaa ja kirkastaa ihon väriä ja syväkosteuttaa todella tehokkaasti.

 

3. Ekopharma marjabalmi

Marjabalmi on hyvin monikäyttöinen joten sekin oli yksi syistä miksi valitsin kyseisen tuotteen listalleni. Tuotetta voi käyttää huulivoiteena, kynsinauhavoiteena ja yövoiteena kuivalle iholle. Tuote itsessään on ekologinen, koska sen raaka-aineet ovat luonnosta, mutta myös itse pakkaus on luonnosta. Pakkauksessa on käytetty puuhaketta ja täysin biohajoavaa luontoperäistä sidosainetta.

 

4. Ekopharma Hillä Hellä 2-in-1 kuorintaöljy

Tämä kuorintaöljy on ihanan tuntuinen iholla ja se jättää ihon todella pehmeäksi. Tuote on erittäin hyvä kuivalle iholle. Kuorivana ainesosana on käytetty hienojakoista bambujauhetta, joten tuote ei esimerkiksi sisällä muovisia kuorintarakeita.

5. Ekopharma Hilla kynsinauhaöljy

Hilla kynsinauhaöljy valikoitui listalleni sen riittoisuuden ja tehon ansiosta. Tuote ravitsee ja pehmentää kynsinauhoja. Sisältää viinirypäleen ja hillan siemenöljyä.

 

6. Ekopharma Anti-age käsivoide

Tämä käsivoide on mun kuivien käsien pelastaja varsinkin näin talvisin. Tuote sopii ihan kaikille ja se on todella hoitava ja kosteuttava.

 

7. BP Hair pinnit ja scrunchiet

Näistä näyttävistä pinneistä on tullut melkeinpä mun jokapäiväinen asuste. Nämä sopivat arkeen ja juhlaan! Pinnejä löytyy myös eri kokoisia ja muotoisia. Scrunchiet ovat myös näyttäviä ja niitä löytyy valikoimasta isoja ja pieniä.

 

8. BTB13 Sensitive cleansing foam

Sensitive cleansing foam on erittäin hellävarainen puhdistusvaahto, joka puhdistaa ihoa tehokkaasti kasviperäisillä pesevillä aineilla. Tuote on myös hyvin riittoisaa.

Linkitin kaikki tuotteet suoraan meidän kauppaan, niin sinunkin on helppo hankkia nämä ihanat joululahjat läheisillesi. <3

-Eveliina

Jaa tämä artikkeli ystävillesi!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on telegram

Kurkkaa myös nämä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *