UUSIMMAT | LUETUIMMAT | OSASTOT

Omat kokemukseni uudesta BTB13 Medical B3 Vitamin -voiteesta

Uusi BTB13 Medical Vitamin B3 10% Active -voide

Olen käyttänyt kasvojeni hoidossa BTB13 -sarjan tuotteita jo pitkään. Olen kokenut monet heidän tuotteet todella hyviksi suomalaiselle kuivalle ja herkälle iholleni, joten olin todella innoissani, kun kuulin syksyn uusista kasvovoiteista!

BTB13 lanseerasi tänä syksynä neljä uutta vitamiinivoidetta ja halusin päästä heti testaamaan heidän uutuutta BTB13 Medical Vitamin B3 10% Active -voidetta.

Tämä voide sisältää B3-vitamiinia, eli niasiiniamidia, joka on hyvin siedetty ja monipuolinen ihovitamiini.  B3-vitamiini vaalentaa pigmenttimuutoksia korjaamalla ihon valovanhenemista, tasoittaa ihon sävyä ja kosteuttaa samalla tehokkaasti. Voiteessa toisena vaikuttavana-aineena toimiva lakritsihaponsuola hillitsee tulehduksia ja rauhoittaa punoitusta. Tämä tuote sopii siis myös erinomaisesti epäpuhtaan ihon ja ruusufinnin hoitoon.

B3-vitamiinivoide onkin siitä aivan huippu tuote, että se sopii suurimmalle osalle ihotyypeistä. Myöskään hajusteherkkiä asiakkaita ei ole unohdettu, sillä tuote on täysin hajusteeton.

Uusi suosikkivoide on löytynyt!

Itse toivon voiteeltani tehokasta kosteutusta sekä kirkastusta ja nämä molemmat seikat toteutuivat B3-vitamiinivoidetta käyttäessäni. Voide vähentää päivän mittaan kosteuden haihtumista iholta, mikä on erittäin tärkeää kuivalle ja ohuelle iholleni.

Käytän lähes päivittäin meikkiä, joten itselleni on myös tärkeää, että voide sopii hyvin meikin alle ja imeytyy nopeasti. Lisäksi stressi ja huonosti nukuttu yö näkyy ihollani todella herkästi, jolloin ihoni rakenne on entistäkin kuivempi ja sävy sameampi. B3-vitamiini auttaa tähänkin ongelmaan häivyttäen väsymyksen ja stressin merkkejä ihosta. Reilun kuukauden käytön jälkeen täytyy myöntää että olen huomannut muutoksen ihossani ja tuotteesta on tullut yksi suosikeistani! Herkkyys, kiristävä tunne, pintahilseily sekä kuivuudesta johtuvat pienet juonteet ovat helpottaneet!

Ihonhoitorutiinini BTB13 -sarjan tuotteilla

Ennen B3-vitamiinivoidetta puhdistan kasvoni huolellisesti käyttämällä Sensitive Cleansing Foamia. Tämä tuote puhdistaa myös vesiliukoisen silmämeikin! Viimeistelen puhdistuksen kosteuttavalla Pro age -linjan kasvovedellä. Ennen voidetta levitän vielä tehokkaasti kiinteyttävän Pro age -seerumin sekä saman linjan kosteuttavan ja kiinteyttävän silmänympärysvoiteen, jonka hieron kevyesti pyöritellen sisänurkista ulospäin aina ohimoille asti. Muistathan silmänympärysvoiteen tärkeyden, sillä kyseinen alue on paljon herkempi ja ohuempi kuin muualla kasvoissa ja ikääntymisen merkit näkyvät aina ensimmäisenä silmänympärysiholla. Lopuksi imeytän B3-vitamiinivoiteen kasvoilleni hierovin liikkein unohtamatta kaulaa ja decolteeta.

Vinkki! Muistathan levittää voiteet aina kostealle iholle heti kasvoveden ja seerumin jälkeen, tällöin voide imeytyy n. 30 % tehokkaammin.

Suosittelen lämpimästi kokeilemaan tätä tehokasta ja monipuolista voidetta! Olen varma että sinäkin ihastut!

Pääset tilaamaan oman BTB13 Medical Vitamin B3 10 % Active -kasvovoiteesi täältä

-Ursula

Jaa tämä artikkeli ystävillesi!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on telegram

Kurkkaa myös nämä

One Response

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *