UUSIMMAT | LUETUIMMAT | OSASTOT

Personal Trainer Joni Urhola testasi EKOPHARMA Men -hoitolinjan tuotteet

Menestynyt Personal Trainer Joni Urhola

Joni Urhola on menestynyt hyvin Personal Trainer -urallaan ja  valmentaa myös monia julkisuudestakin tunnettuja henkilöitä. Hänen tavoitteensa valmentajana on auttaa ihmisiä voimaan paremmin. Tähän hän käyttää apunaan jäävuoriteoriaa, joka rakentuu neljästä ainesosasta: Motivaatio, palautuminen, ravinto ja liikunta.

Jonin yritys Team Urhola tarjoaa fysiikkavalmennuksia ja verkkovalmennuksia, jossa poltetaan rasvaa ja kasvatetaan lihasta. Jonin sivuilta https://www.trainlikeachampion.fi/ pääset latamaan oman 8 viikon verkkovalmennusohjelmasi.

Kaiken tämän lisäksi huippuvalmentaja Joni on kirjoittanut oman kirjan “Meal of a champion – Onnistumisen resepti”, joka kertoo miten otat elämäsi takaisin haltuun.

Itsekin olen ladannut 8 viikon Body&Sweat -kotitreeniohjelman. Kiireisenä yrittäjä-äitinä liikunnalle jää hyvin vähän aikaa, mutta näistä kotona tehtävistä 30 minuutin treeneistä olen selviytynyt vaikka yhdessä 2-vuotiaan tyttäreni kanssa. Ja vaikeustasojakin on tarjolla. Itselle helpompi taso on toistaiseksi riittänyt. Myös kirjasta löytyneet ruokareseptit ovat toimineet meidän koko perheelle.

Pääset seuraamaan Jonin arkipäivää instan puolella: @teamurhola.

Jonin yleisfiilis EKOPHARMA Men -hoitolinjan tuotteista

“Koko sarjan tuotteista tuli raikas fiilis niitä käyttäessä ja luonnollisuus ja kotimaisuus on asioita, joita itse arvostan. Myös tuoksut olivat tosi miellyttäviä ja sopivan mietoja.”

Aluksi Joni mietti tuotteiden kestävyyttä käytössä, johtuen pienemmistä pakkauksista, kun mihin on itse tottunut, mutta huomasi myös pian että kaikki tuotteet ovat todella riittoisia. Vain pieni määrä riittää ja tuotteet kestävät pitkään päivittäisessä käytössä.

“Koonsa puolesta tuotteet kulkevat myös kätevästi treenikassissa mukana kun eivät vie liikaa tilaa.

Kaikkien tuotteiden pakkaukset ovat sellaisia että tuotetta on helppo annostella juuri sopiva määrä, eikä tällöin niitä tule läträttyä liikaa.”

EKOPHARMASTA yleisesti

EKOPHARMA on suomalainen luonnonkosmetiikka sarja, joka on täynnä tuloksellista hoitavuutta. Tuotteissa käytetään kotimaisia yöttömän yön marjoja ja uutteita, jotka ostetaan lähituottajilta Suomesta. Myös tuotekehitys ja reseptiikka sekä tehdas, jossa kaikki tuotteet valmistetaan ja pakataan, tapahtuu Suomessa, tarkemmin Helsingissä, Herttoniemessä.

EKOPHARMA sarjalla on FI-Natura -sertifikaatti. Kotimaisuudesta kertoo myös Avainlipputunnus. Lisäksi sarjalla on Leaping Bunny-tunnus, joka on eläinkokeettomuuden tiukin sertifikaatti.

Pesevien tuotteiden pesevät ainesosat ovat aina biologisesti hajoavia, eivätkä ne ole haitallisia ympäristölle.

Kaikka EKOPHARMAN tuotteet ovat pakattu kierrätettäviin pakkauksiin.

Jonin testaamat EKOPHARMA Men -hoitolinjan tuotteet

EKOPHARMA Men -hoitolinjan pää raaka-aineet ovat kautta linjan suomalainen kuusenkerkkä sekä puolukka.

Kuusenkerkkä on oikea vitamiinipommi, jonka vahva C-vitamiinipitoisuus vahvistaa ihoa ja vähentää ihon punoitusta kun taas kuusenkerkässä luontaisesti esiintyvä A-vitamiini puhdistaa ihoa ja ylläpitää ihon nuorekkuutta.

Puolukka on vahva antioksidantti, Suomen oma superfood, joka on myös hyvin tehokas kosmetiikassa käytettynä. Puolukalla on luonnostaan mikrobeja ehkäisevä vaikutus, jolloin se kirkastaa ja puhdistaa ihoa.

Joni testasi sarjan pesugeelin, silmänympärysvoiteen sekä kasvovoiteen.

Men pesugeeli 15 €

Monikäyttöinen 3 in 1 tuote, joka sopii käytettäväksi kasvojen, vartalon kuin hiustenkin pesuun. Sisältää myös energisoivaa kofeiinia.

“Kätevä, kun tarvitset vain yhden pesutuotteen.”

 

Men silmänympärysvoide 20,00€

Silmänympärysvoide, joka kosteuttaa ja virkistää silmänympärysihoa. Sisältää ihoa virkistävää kofeiinia sekä ihoa kosteuttavaa avokado öljyä.

“Tästä tuotteesta pidin tosi paljon. Silmäympärysvoide todella tekee raikkaan tunteen iholle. Aamulla tämän laiton jälkeen tuntuu, että silmät oikein herää uuteen päivään.”

 

Men Kasvovoide 24,00 €

Nopeasti imeytyvä kasvovoide. Sisältää avokadoöljyä ja viinirypäleensiemenöljyä, jotka kosteuttavat ihoa tehokkaasti.

“Kosteusvoide imeytyy todella hyvin, eikä jätä rasvaista tunnetta ihoon. Tämä ei myöskään puske läpi ihosta päivän aikana.”

 

Jokavuotinen ihonkuivuus hävisi EKOPHARMA Men -hoitolinjan tuotteilla

Joni kertoi että monesti syksyllä ja talvea kohti iho tuntuu paikoittain kuivalta, mutta nyt ei tätä ongelmaa ole ollut. Yllättävää onkin että tänä syksynä hän ei ole joutunut miettimään ihon kuivuutta ollenkaan.

Jonin mielestä parasta sarjan tuotteissa oli hyvän ihonhoidon lisäksi sen tuoma kokonaisvaltainen elämys, tuotteiden tuntemus iholla ja niiden tuoma raikkaus sekä Suomen metsistä alkunsa saanut tuoksumaailma. Hyvän fiiliksen saa aikaan myös se, että iholle levittää turvallista, puhdasta ja ekologista kosmetiikkaa, joka on vielä kaiken lisäksi täysin kotimaista ja tukee suomalaista työtä. 

Silmänympärysvoide ja kasvovoide imeytyvät ihoon hetkessä ja levityksen jälkeen eivät tunnu iholla enään miltään.

“Vähän niin kuin hyvät  treenikengät. Hyvien kenkien ei kuulu tuntua miltään jalassa.”

 

Tässä hyvä lahjavinkki isänpäivään, jota vietetään jo ensi sunnuntaina 7.11.

Tai jokaiselle miehelle joulupukin konttiin.

Jos tilaat tuotteet viimeistään maanantaina 2.11. saamme ne sinulle varmasti perille ennen sunnuntaita!

Kivaa alkavaa viikkoa!

-Laura

Jaa tämä artikkeli ystävillesi!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on telegram

Kurkkaa myös nämä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *