UUSIMMAT | LUETUIMMAT | OSASTOT

BTB13 Medical Skin Peel -hoidot

BTB13 Medical Skin Peel -happohoidot

Videolla esittelen teille BTB13 Medical Skin Peel -happohoidot ja pääset myös näkemään kun teen hoidon asiakkaalle.

Lisäksi kerron enemmän tästä upeasta suomalaisesta BTB13 ihonhoito sarjasta, joka perustuu vahvasti tieteeseen sekä puhtaisiin luonnon raaka-aineisiin.

Tieteellinen BTB13™-yhdiste muodostuu l-karnitiini (BT) aminohaposta ja vitamiininkaltaisesta oroottihaposta (B13).
BTB13™-yhdiste aktivoi ihosolujen uusiutumista. Se parantaa ihon koostumusta tehden siitä vahvemman. BTB13™-yhdiste on päävaikuttavana aineena kaikissa BTB13-hoitolinjoissa.

Näitä molempia ainesosia löytyy myös luonnostaan meidän ihon soluista, joten mitään vierasta ainetta BTB13 yhdiste ei ole ihollemme, vaan tärkeitä ihosolumme rakennusaineita.

Tämä suomalainen tieteellinen innovaatio on laajasti patentoitu ja sillä on hyödyllisyysmallisuoja sekä tutkitusti vaikuttavat tehoaineet.
BTB13 -sarjan tuotteissa on puhdas sisältö, eikä mitään turhia kemikaaleja. Tuotteet sisältävät paljon luonnon parhaita öljyjä ja uutteita.
Kosmetologien, klinikoiden ja kampaajien kautta myytävä ammattikosmetiikkasarja valmistetaan alusta loppuun Suomessa. Reseptiikasta aina valmiiseen tuotteeseen asti jokainen vaihe tapahtuu Suomessa!

BTB13 ihonhoitosarjalta löytyy tuotteet jokaisen iholle. Näillä tuotteilla saat avun myös vaikeisiin iho-ongelmiin. Koko sarja on kehitetty niin, että se sopii suomalaiselle herkälle iholle kuitenkaan unohtamatta ihonhoidossa haluttuja tuloksia. Myös atooppinen, kuiva, herkkä iho kaipaa tuloksia ihon rauhoituksen lisäksi vaikkapa ikämuutoksiin.

BTB13 jälkihoitotuotteet hapotusten jälkeen

Tämä ihoa kirkastava ja puhdistava kemiallinen kuorintahoito uudistaa ihon pintaa ja lisää ihon solu-uusiutumista.

Hoito sopii hyvin jokaiselle! Happohoito kirkastaa ihoa jo yhdellä käsittelyllä, mutta parhaat tulokset saat 4-6 kerran sarjahoidosta. Tällöin voimme vieläkin tehokkaammin kiinteyttää, tasoittaa, kirkastaa ja puhdistaa ihoa.

Vinkki!

Yhdistä kemialliset kuorinnan mikroneulakseen ja saat todella tehokkaan anti-age hoidon!

Hoidon jälkeen kotihoito on tärkeää ja parhaat tulokset ihonhoidossa saavutetaan aina yhdessä kotihoitotuotteilla sekä kosmetologin tehokkailla hoidoilla.

Happohoidon jälkeen kosmetologisi osaa valita sinulle sopivat BTB13 puhdistustuotteet, ihotyypillesi sopivan seerumin sekä kosteusvoiteeksi BTB13 Medical Anti-Redness Cream -hoitovoiteen. 

Medical Anti- Redness cream on myös hyvä voide jatkuvaan käyttöön jos kärsit ihon punoituksesta, couperosasta tai sinulla on atopiaa. Hoitovoide sisältää ihoa rauhoittavaa BTB13 -yhdistettä sekä punoitusta vähentävää lakritsihappoa ja ravitsevaa puolukan siemenöljyä. Voide on hajusteeton.

BTB13 kauneushoitolat

Pääset kokeilemaan tätä BTB13 happohoitoa tai jotain muuta BTB13 kasvohoitoa oman paikkakuntasi BTB13 hoitolassa. Osaava BTB13 kosmetologi auttaa sinua myös mielellään sopivien kotihoitotuotteiden valinnassa.

Joulu on pian jo ovella, joten tässä myös hyvä lahjavinkki läheisellesi.

BTB13 kasvohoito on oiva lahja, jolla annat sen saajalle omaa aikaa, rentoutusta ja hyvää mieltä. <3

Oma hoitolamme Kauneushoitola Olohuone löytyy Nummelasta ja Lohjalta.

Pääset tästä Olohuoneen sivuille, josta voit ostaa myös kätevästi lahjakortin läheisellesi jouluksi.

Alta löydät BTB13 hoitolat ympäri Suomea:

Kotka

Kauneuden Pauloissa
Puutarhakatu 23, 48100 Kotka

Puh. 050 5615778

paula.kosonen@kymp.net

“Kauneuden Pauloissa on pieni ja viihtyisä hoitola, joka tarjoaa yksilöllistä ja tasokasta hoitoa kaikenikäisille naisille ja miehille. Rauhallisen hoitoympäristön varmistamme sillä, että vain yksi hoitaja ja asiakas on paikalla samaan aikaan.”

Iisalmi

Kauneuspalvelut Aija Rahkola Ky
Kirkkopuistonkatu 19 as 7, 74100 Iisalmi

Kampaajamestari
SKY – Kosmetologi
Pukeutumisneuvoja

puh. 040 7477 964
s-posti: aija@aijarahkola.fi

“Ammattitaitoista yksilöllistä palvelua rauhallisessa ja kauniissa miljöössä.”

Pirkkala

Marin Salonki
Suupantie 2L 12, 33960 Pirkkala

puh 0400-467235
info@marinsalonki.com

“Se ihanan tunnelmallinen ja rauhallinen Salonki.”

Marin Salonki on kauneushoitola, joka on erikoistunut ihon hoitoon kotimaisella luonnonkosmetiikalla. Tavoitteeni on, että hoitolassani vallitsee rento, lämminhenkinen ja aito välittävä ilmapiiri. Kosmetologina olen helläkätinen ja rauhallinen ja vahvuuteeni hoidoissa ovat erityisesti rentouttavat hieronnat. Hoitolani palvelee ajanvarauksen perusteella, myös myöhäisiä ilta-aikoja on saatavilla.

Mikkeli

HOITOLA LAGUNA
Maaherrankatu 34, 50100 Mikkeli

Puhelin: 040 769 6414

Sähköposti: info@hoitola-laguna.fi

“Lagunasta tehokkaat BTB13 kasvohoidot sekä BTB13 ihonhoito tuotteet. Tuotteita saatavilla myös verkkokaupasta, osoitteesta www.hoitola-laguna.fi. Varaa aika BTB-Kasvohoitoon kätevästi nettivarauksesta!”

Akaa

Kauneuskulma Hehku

Valtatie 16, lh 2, 37800 Akaa

0456699546
kauneuskulmahehku@gmail.com

“Kauneuskulma Hehku on Akaan Toijalassa palveleva kauneushoitola. Viihtyisät ja rauhalliset tilat, ajan hermoilla oleva ja säännöllisesti kouluttautuva henkilökunta takaavat sinulle turvallisen ja rauhallisen hemmotteluhetken.”

Helsinki

Kauneuspuoti Villi Vadelma

Intiankatu 25, 00560 HELSINKI

044 020 4750 ⋅ hanna@villivadelma.net

“Kodikas Villi Vadelma tarjoaa sinulle arjen hemmottelua Helsingin idyllisessä Kumpulassa! Villi Vadelman kosmetologit ovat erikoistuneet herkän sekä akne ihon hoitoon. Kosmetologin hoidot tehdään kotimasten luonnonkosmetiikkasarjojen EKOPHARMAn sekä BTB13:n tuotteilla.”

 

Kauneushoitola Saimaa

Saimaankatu 1, 00520 Helsinki

info@kauneussaimaa.fi

045 267 9057

Hoitolassa tehdään BTB13 tuotteilla mikro-mesoterapiaa sekä myydään tehokkaita BTB13 kotihoitotuotteita.

“Kauneushoitola Saimaa on ekologisiin hoitoihin sekä sokerointeihin erikoistunut hyvän mielen hoitola.

Kaikki toimintamme on kestävän kehityksen arvoja sekä ihmistä kunnioittavaa. Meille on tärkeää, että jokainen asiakkaamme saa laadukkaan palvelun lisäksi hyvän mielen. Hoitolamme tunnelmallisessa ympäristössä on helppo rentoutua ja unohtaa arjen kiireet.

Tervetuloa Saimaahan, täällä sinusta pidetään hyvää huolta <3″

Saarijärvi

Kauneus- ja Hiusklinikka Jaana
Paavontie 24 A19, 43100 Saarijärvi

Puh. 0400 533 767

jaana.anttonen@pp.inet.fi

Hoitolassa tehdään BTB13 mikroneulausta ja mesoterapiakäsittelyä sekä myydään tehokkaita BTB13 kotihoitotuotteita.

“Monipuoliset kauneus- ja hiushoidot löydät Saarijärvellä Paavontieltä. Hoitolassa työskentelee erikoiskosmetologi sekä parturi-kampaaja, joka tekee myös erilaisia hiustutkimuksia ja hiushoitoja. Kauneus- ja Hiusklinikka Jaana tarjoaa iloisia hetkiä kauneuden parissa arkisin ajanvarauksella klo 10.00 alkaen ja viikonloppuisin sopimuksen mukaan.”

Jaa tämä artikkeli ystävillesi!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on telegram

Kurkkaa myös nämä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *