UUSIMMAT | LUETUIMMAT | OSASTOT

Annimari Korte käytti suomalaisia BTB13 -ihonhoito- tuotteita kuukauden ajan

Suomen mestari Annimari Korte

Huippu-urheilija ja 100 metrin pika-aitajuoksun Suomen mestari Annimari Korte on käynyt läpi oikean selviytymistarinan uransa aikana. Anni oli lupaava aitajuoksija jo nuorena, mutta terveydelliset syyt ja loukkaantumiset laittoivat haaveet huippu-urheilijan urasta jäähylle vuoteen 2017 asti. Tämä sisukas ja positiivinen nainen kuitenkin kipusi takaisin aitajuoksun piiriin entistä parempana ja juoksi uuden Suomen ennätyksen vuonna 2019 ajalla 12,76. Anni nähdäänkin aina iloisena ja hymyilevänä tsempparina ja hänelle myönnettiin tänä syksynä “Vuoden Positiivisin Suomalainen” -palkinto. Annimari on osoittanut todellista suomalaista sisua ja ahkeruutta matkallaan yhdeksi urheilun kärkinimistä.

Annimarin haasteet ihonhoidossa

Annimarin urheilu-ura, monet sairastelut, jatkuva matkustaminen ja aurinko näkyvät tämän 32-vuotiaan naisen iholla. Kasvojen iho oli lähtötilanteessa hyvin kuiva ja tuntui kiristävältä. Huippu-urheilijoilla on myös niin pieni rasvaprosentti, että sekin näkyy ihon rakenteessa, kun omia rasvavarastoja ei ole.

Annimarin iho oli niin rasva-, kuin kosteusköyhä. Tällöin ihon rakenteen uloin kerros ei toimi kunnolla, eikä estä kosteuden haihtumista iholta niin kuin sen pitäisi.

Annimarille oma räätälöity ihonhoito-ohjelma

Halusin auttaa Annimaria saamaan ihonsa taas parempaan kuntoon. Annimari viettää myös pitkästä aikaa tämän talven kylmässä pohjolassa, mikä tuo lisähaasteita jo valmiiksi kuivan ihon hoitoon. Ongelmaan onkin hyvä päästä käsiksi jo nyt ennen pahinta talviaikaa.

Innoissani ryhdyin valitsemaan Annimarille sopivia tuotteita ja aluksi kysyinkin häneltä kuinka perusteellinen/laiska ihonhoitaja hän on? Koska tämä vaikuttaa aina suuresti siihen mitä asiakkailleni suosittelen. Ei ole järkeä olla kahdeksaa eri tuotetta kaapissa, jos todellisuudessa niistä jaksaa käyttää vaikka kahta. Annimari kuitenkin vakuutti että jaksaa kyllä läträtä purkkien kanssa jos näkee niiden hyödyt. Jes! Ja eikun valitsemaan kotikäyttöön sopivia tuotteita!

 

BTB13 Sensitive Cleansing Foam -puhdistusvaahto:

Tämä puhdistusvaahto puhdistaa kasvojen ihon tehokkaasti, mutta hellävaraisesti ja sopii myös silmämeikinpoistoon.

Treenin jälkeen tällä tuotteella onkin hyvä puhdistaa hiki ihonpinnasta. Annimari meikkaa harvoin, mutta silloin kun meikkaa, niin on kätevää kun siihen ei tarvita enään toista tuotetta. Neuvoin käyttämään puhdistusvaahtoa treenin jälkeen ja iltaisin. Kuivaa ihoa ei tarvitse pestä aamuin illoin. Huolellinen puhdistus iltaisin riittää ja aamulla kasvot voi vain pyyhkiä kasvovedellä.

“Tämä vaahto puhdistaa hyvin ja jättää raikkaan tunteen iholle. Eikä iho tunnu puhdistuksen jälkeen yhtään kuivalta, niinkuin usein aikaisemmin.”

 

BTB13 Pro Age Facial Toner -hoitovesi

Tämä hoitovesi (kasvovesi) on erinomainen kuivan ihon kosteutukseen. Hoitovesi myös viimeistelee kasvojen puhdistuksen ja tasapainoittaa ihon PH:n vesipesun jälkeen. Tässä “kasvovedessä” ei ole yhtään vettä, vaan vesi on korvattu kosteuttavalla aloe veralla. Tuote on siis täynnä pelkästään hoitavia ja kosteuttavia ainesosia.

Hoitovettä käytetään iltaisin kasvojenpuhdistuksen jälkeen, aamuisin tällä pyyhitään kasvot ilman vesipesua.

 

BTB13 Medical Serum -seerumi

BTB13  ihonhoitosarjassa päätuotuotteena toimii aina seerumi. BTB13-yhdiste aktivoi passivoituneita kantasoluja ja korjaa solujen energia-aineenvaihduntaa sekä lisää uuden terveen ihon muodostumista. 

Valitsin Annimarille Medical -seerumin, joka nopeuttaa ihon paranemista ja tasapainottaa ihon toimintoja.

Tätä tuotetta käytetään pieni määrä koko kasvoille hoitoveden jälkeen.

 

BTB13 Pro Age Eye Cream -silmänympärysvoide

Annimarilla silmänympärysiho oli eritysen kuiva. Valitsin hänelle silmänympärysvoiteen joka kosteuttaa tehokkaasti, häivyttää tummia silmänalusia aktivoimalla kuona-aineiden poistumista iholta ja ihon soluista, jolloin säännöllinen käyttö vahvistaa ohutta silmänympärysihoa.

Käyttö: Levitä pieni määrä voidetta silmänympärysiholle aamuin illoin seerumin jälkeen.

 

BTB13 Berry Oil -marjaöljy

Yöllä käytettäväksi valitsin Annimarille ylellisen BTB13 -marjaöljyn. Nämä arktiset marjat saavat poikkeuksellisen voimansa pohjolan yöttömän yön auringosta. Marjaöljy sisältää mustaherukan, vadelman, mustikan, tyrnin ja karpalon siemenöljyjä. Nämä öljyt tuovat iholle korkealaatuisia vitamiineja sekä omega-3-rasvahappoja. Todellinen kosteuspommi, joka saa kuivimmankin ihon voimaan paremmin!

“Todella kosteuttava ja hyväntuntuinen iholla. Tuoksuu myös hyvältä ja marjaisalta.”

Tältä pika-aitajuoksijalta löytyy monia allergioita, mutta yksi asia mille Annimari ei ole allerginen ovat marjat. Niitä hän voi onneksi nauttia niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

 

BTB13 Medical Vitamin B3 10% Active -B vitamiinivoide

Päiväkäyttöön valitsin vielä BTB13 B-vitamiinivoiteen. (Tästä tehokkaasta voiteesta löytyy muuten pidempikin juttu meidän sivuilta. Voit käydä lukemassa sen täältä.)

B-vitamiinivoide on siitä nerokas voide, että se kosteuttaa, mutta myös tasapainottaa ihon talintuotantoa, mikä on hyvä ominaisuus paljon urheilevalle. B-vitamiinivoide myös uudistaa ihoa sekä korjaa ihon valovaurioita.

“Tästä tuotteesta pidän paljon. Iho on kosteutettu, eikä kiristä! Voide ei myöskään puske ihosta läpi päivittäisten treenien aikana ja imeytyy tosi hyvin!”

 

BTB13 Pro Age AHA Duo Scrub -kuorinta

Jokapäiväisen ihonhoitorutiinin lisäksi valitsin Annimarille vielä sopivan kuorinnan käytettäväksi kerran viikossa. Kuorinta poistaa kuolleita ihosoluja, puhdistaa ja kirkastaa ihoa. Tämä AHA Duo -kuorinta on kaksivaikutteinen: Kuorinnan sisältämät pienet ja hellävaraiset rakeet ovat bambujauhetta. Nämä bambujauherakeet kuorivat kuolleita ihosoluja mekaanisesti. Lisäksi luonnolliset AHA-hapot viimeistelevät kuorinnan ja samalla kosteuttavat sekä kiinteyttävät ihoa parantamalla kollageenin tuotantoa.

Monet kuivasta ihosta kärsivät pelkäävät kuorintaa turhaan. Hellävarainen kuorinta sopii myös herkälle ja kuivalle iholle ja onkin hyvin tärkeää, koska tällöin kuivaa ja kuollutta ihosolukkoa saadaan pois ihon pinnasta, jonka jälkeen kaikki hoitotuotteet imeytyvät ihoon paljon paremmin.

Käyttö: Levitä kuorinta-ainetta kuivalle iholle. Anna vaikuttaa 3-5 minuuttia. Hiero ihoa kevyesti kostein sormin ja huuhtele runsaalla vedellä.  

Kuivuus on helpottanut suomalaisilla BTB13 -ihonhoitotuotteilla!

Kuukauden käytön jälkeen näimme taas uudestaan Annimarin kanssa. Juteltiin siitä mitä muutoksia hän on itse huomannut ihossaan ja tarkkailin myös ihon kuntoa meidän rengasvalon alla.

Annimari koki että kuivuus on helpottanut, eikä hänen tarvitse sitä juurikaan enään edes miettiä. Itse huomasin myös että iho oli paljon kimmoisampi ja pienet kuivuudesta johtuvat juonteet olivat madaltuneet. 

Annimari nosti esiin myös suomalaisuuden ja sen kuinka pitää tärkeänä ja hienona asiana että Suomessa on kehitetty tälläinen ihonhoidon patentoitu innovaatio BTB13! Tuotteissa käytettävät luonnonantimet ja puhtaus on myös arvoja joita hän arvostaa.

Itsekin rakastuin aikoinaan tähän sarjaan juuri samoista syistä. Sen puhtauteen, suomalaisuuteen ja tieteen ja luonnon täydelliseen yhdistämiseen. BTB13 tuotteet todella toimivat ja vaikuttavat meidän ihoon ihonsolussa luonnollisestikin esiintyvillä ainesosilla. Jos haluat lukea enemmän BTB13 ihonhoitosarjasta ja sen ideologista voit käydä lukemassa siitä Tuotemerkit osiostamme.

Kiitoksia vielä todella paljon Annimari Korte, että sain valita tuotteet juuri sinun omaan ihonhoitorutiiniisi ja siitä että pääsin auttamaan sinua ihossasi esiintyvien haasteiden kanssa!

-Laura

Jaa tämä artikkeli ystävillesi!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on telegram

Kurkkaa myös nämä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *