UUSIMMAT | LUETUIMMAT | OSASTOT

5 vinkkiä kestäviin kiharoihin

Kiharat sopivat niin arkeen kuin juhlaan!

Kerron teille kohta 5 vinkkiä, joilla saat loihdittua itsellesi kestävät kiharat niin arkeen kuin juhlaankin. Olen huomannut monien kamppailevan kiharoiden pysyvyyden kanssa, mutta näillä ohjeilla onnistut varmasti!
Jos sinulla on erittäin liukkaat hiukset, niin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota laadukkaiden muotoilutuotteiden valintaan. Itse käytän työssäni kampaussuihketta, jossa on mukana lämpösuoja, pienen määrän geeliä tai hiusöljyä silottamaan kiharan sekä hiuslakkaa.
Laitevalinta on myös oleellinen osa kiharoiden tekemistä. Itse suosin suoristusrautaa, jossa on lämmönsäätö ja pyöristetyt reunat. Hyvä lämpötila kiharoiden tekemiseen on n.180-200°C riippuen hiuksen kunnosta ja laadusta. Suoristusraudalla saa myös tehtyä erilaisia kiharoita. Hyvä puoli on myös se, että saat yhdellä laitteella suoristettua hiukset sekä tehtyä kiharat, jolloin sinun ei tarvitse omistaa montaa eri laitetta.

Mutta nyt niihin vinkkeihin!

Eveliinan 5 vinkkiä kestäviin kiharoihin

1. Suihkuttele hiuksiin kampausneste. Harjaa hiukset huolellisesti ja jaa neljään osioon (sivut ja takaosa).

Käytin itse EkoPharma Minttu kampausnestettä, joka antaa tukea ja suojaa hiusten muotoiluun. Kampausneste sisältää kosteuttavaa pantenolia ja suojaavia proteiineja. Tuote sopii hiusten föönaukseen ja muihin lämpökäsittelyihin ja sopii kaikille hiustyypeille ja puhdasta luonnonkosmetiikkaa, niin kuin muutkin käyttämäni tuotteet!

2. Jaa hiukset vielä pienempiin osioihin ja harjaa aina vielä osio läpi uudelleen ennen kuin alat kihartamaan hiusta. Mitä pienempi osio, sen kiharampi lopputulos on. Jos ottaa paksumman osion niin kiharasta tulee loivempi.

3. Kun olet kihartanut osion, suihkauta hieman hiuslakkaa ja anna hiusten jäähtyä kunnolla ennen koskemista.

Käytin Ekopharman Minttu strong -hiuslakkaa.
Luonnonkosmetiikan lakat eroavat kuivalakoista ja niiden pitää antaa kuivahtaa rauhassa. Suihkuta hiuslakkaa n. 20-30 cm etäisyydeltä muotoiltuihin hiuksiin ja anna kuivua n. 1-2 minuuttia. Hiuslakka on pakattu suihkepulloon.

4. Kun kaikki hiukset on kiharrettu, voit käydä kiharoita hieman sormien kanssa läpi tai halutessasi harjata varovasti, jolloin kiharat tulevat enemmän lainemaisiksi ja silotella latvoja öljyn tai hiusgeelin avulla. Lisää vielä lopuksi hiuslakkaa viimeisteltyyn lookkiin.

EkoPharma Minttu hiusgeeliä voi käyttää silottamaan kiharat. Geeli antaa vielä lisää tukea kiharalle. Geeli sopii kaikille hiustyypeille ja se ei tahmaa hiuksia. Ota tuotetta pieni määrä ja levitä se ensin käsiin, ja sen jälkeen kiharrettuun osioon.

Toinen hyvä vaihtoehto kiharoiden silottamiseen on Pure=Beauty Argan Oil, joka sopii hiuksille, vartalolle ja kasvoille.
Arganöljy sisältää e-vitamiinia ja antioksidantteja, jotka uudistavat ja korjaavat ihoa ja hidastavat ihon vanhenemista. Arganöljy sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti kuivan ja ikääntyvän ihon hoitoon. Öljyllä voi myös haalentaa ja ennaltaehkäistä esimerkiksi raskausarpien syntymistä. Öljy tulee suoraan Marokosta ja se pullotetaan Suomessa.
Ota tuotetta pieni määrä ja hiero se käsiin ja sen jälkeen kiharrettuun osioon.

VINKKI!
Tuotteella voi tehdä myös tehohoidon laittamalla öljyä runsaammin hiuksiin ja antamalla sen vaikuttaa yön yli. Pese aamulla hiukset normaalisti.

5. Viimeistele kampauksesi haluamallasi tavalla, esimerkiksi lisäämällä pinni.

Meille on tulossa uutuutena nyt lähiaikoina myös aivan ihania pinnejä! Stay tuned!

-Eveliina

Jaa tämä artikkeli ystävillesi!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on telegram

Kurkkaa myös nämä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *